En kul sida.

Hittade en rolig sida där man kan värdera sin blogg.
Min värdering sitter högst upp till höger och finna att hämta här.

Kopiera bara koden och klistra in den i kodmallen.

Jag lade den precis över <body>

Kommentarer
Postat av: Elin

Lite rolig sida det där

2008-07-16 @ 21:12:06
URL: http://edvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Sanna & Sanna

ErbjudandeTime to make some money?I samarbete med Plus i Kassan erbjuder vi just nu 20kr när du registrerar dig. Sen är det bara att tjäna lätta pengar på bloggen.

Utbetalning varje månad!Läs mer:

http://sannornas.blogg.se/2008/july/i-samarbete-med-plus-i-kassan.html#comment

2008-07-16 @ 21:17:22
URL: http://sannornas.blogg.se/
Postat av: Jane

Hej.

Blev illa berörd när jag läste din blogg. Det är svårt att föreställa sig vilken sits du är i. Men en sak verkar klart och utan minsta tvekan i min värld.

Du måste lämna honom.

Kram, Jane

2008-07-18 @ 22:18:48
URL: http://felicitass.blogspot.com
Postat av: Anonym

de är lätt att förtränga saker och att förminska dom, saker som du inte tyckte va okej förut är vardag nu. och du kanske tror du gör det bästa du kan för dig och dina barn just nu..men i den världen du lever i finns det inga val. som jane sa, du måste lämna honom. och även om dina barn är små nu så kommer dom komma ihåg och leva med allt som dom upplever nu. levde själv med en man som jag älskade, och sjukt nog fortfarande älskar,men han var psykiskt sjuk. och jag trodde jag kunde hjälpa honom. jag trodde jag kunde rädda honom,förändra honom. och jag trodde jag kunde lära mig att kontrollera honom men det går inte.. jag överlevde hans mordförsök på mig och han tog livet av sig själv. tack och lov! jag kom trotts allt undan lätt.. men det finns ett så himla mycket bättre liv för dig och dina barn där ute! troligtvis inte som du tänkt dig..men bättre på alla sätt och vis. sluta aldrig hoppas! du kommer klara det.. massa kramar

2008-07-26 @ 19:56:08
Postat av: ......

Jag kan se detta från både dina barns sida och din.

När ja växte upp så blev min mamma misshandlad både fys och psyk och att höra sin mamma skrika av ett slag eller att någon skriker saker som ett barn ALDRIG borde höra är nått ja inte önskar någon annan, det är något som alltid kommer finnas kvar hos dina barn minnen...

För några år sedan träffade jag en kille som skulle ha koll på allt ja gjorde och gjorde ja nått som han inte ville så fick man sig en omgång men ja sa till mig själv att jag aldrig skulle låta någon trampa på mig så ja drog och de är ja glad för.

Jag har bara ett råd till dig och de är att du lämnar honom framför allt för barnen/barnets skull för dom ser/hör/vet en vad man tror.

Jag önskar dig all lycka och ta dig modet och dra för du är värd någon som behandlar dig bra.

Kramar

2008-07-27 @ 22:22:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0